Kako pravilno zamrznuti gljive? Izbjegnite česte pogreške i sačuvajte ih za fina jela

Podijeli
  • Zapečene gljive Foto: Shutterstock
  • Umak/Ilustracija Foto: Shutterstock
  • Sunčanice - 3 Foto: Shutterstock
  • Zapečene punjene gljive Foto: Shutterstock
  • Gljive Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

    + 0 + 0 + 0

    Zamjena za meso

    Gljiva kao niti jedna druga: Ljekovita lavlja griva koja ima okus poput škampa

    + 3 + 3 + 3

    Mljac!

    Najfiniji umak od gljiva: Savjeti uz koje će svaki puta ispasti savršeno kremast i pun okusa

1/5

close