Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti

Podijeli
  • Neki patlidžani mogu biti jako gorki Foto: Shutterstock
  • Gorčinu iz patlidžana možete ukloniti soljenjem Foto: Shutterstock
  • Harmonika od patlidžana Foto: Shutterstock
  • Salata od patlidžana s mentom i pinjolima Foto: Shutterstock
  • Začinjeni patlidžan s mljevenom svinjetinom Foto: Shutterstock
  • Patlidžani zapečeni sa sirom sjajno su jelo Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo

    Tako sočan i fin!

    Bez gorčine: 5 trikova kuhara s kojima će pečeni patlidžan uvijek imati sjajan okus

    + -1 + -1

    Ne koštaju puno

    Bez zaprške i brašna: Tri najbolja načina za zgušnjavanje variva

    + 2 + 2 + 2

    Iz najboljih restorana

    Rijetki se ovo sjete napraviti: Trik s kojim ćete uvijek dobro začiniti mljeveno meso za sarmu i kobasice

1/6

close