Drugačija priprema bakalara na bijelo: Pohane okruglice koje ispod hrskave korice čuvaju omiljene okuse Badnjaka

Podijeli
  • Bakalar - 5 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 1 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 3 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 2 Foto: Baccalà della Mamma
  • Bakalar - 4 Foto: Baccalà della Mamma
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Produljite svježinu

    Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine

    + 7 + 7 + 7

    Mirna ljepota

    Otkrijte Buzet i Buzeštinu: Drugo lice Istre, kojemu je nemoguće odoljeti

    + 4 + 4 + 4

    Više para nego muzike

    Ne isplate se? Namirnice za koje hrvatski chefovi tvrde da su precijenjene

2/5

close