Kako izbjeći pečenje "na slijepo": Trik koji će vas poštedjeti duplog pečenja prhkog tijesta

Podijeli
  • Kao uteg možete koristit keramičke kugliceza pečenje Foto: Shutterstock
  • Ako najprije ispečete samu koru, ona neće upiti višak tekućine iz nadjeva Foto: Shutterstock
  • Tijesto pita s kremama bez pečenja na slijepo postat će gnjecavo Foto: Shutterstock
  • Pečenje Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Neodoljivo sočno

    Kada dodajete luk? Pet savjeta za savršeni gulaš koji ćete rado reprizirati

    + 0 + 0 + 0

    Ne treba bacati

    Muka zvana pola luka: Kako čuvati narezano voće i povrće?

    + 1 + 1 + 1

    Pokušajte!

    Jela (i dodadaci jelima) koja su uvijek bolja kada ih napravite sami

1/4

close