Christian Kuchler: Švicarski chef koji bi mogao napraviti dar mar na Lošinju

Podijeli
  • Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
  • Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
  • Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
  • Pogledaj i ovo + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 9 + 9 + 9

    Nema reprize

    Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova

    + 12 + 12 + 12

    "Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"

    Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili

1/9

close