Christian Kuchler: Švicarski chef koji bi mogao napraviti dar mar na Lošinju
Podijeli
Boutique Hotel Alhambra
Foto: Lošinj Hotels and Villas
Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem
Foto: Losinj Hotels and Villas
Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz
Foto: Losinj Hotels and Villas
Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama
Foto: Losinj Hotels and Villas
Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza
Foto: Losinj Hotels and Villas
Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet
Foto: Losinj Hotels and Villas
Taverne zum Schäfli
Foto: Privatna arhiva
Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina
Foto: Losinj Hotels and Villas
Christian Kuchler
Foto: Lošinj Hotels and Villas
Pogledaj
i ovo
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
+
9
+
9
+
9
Nema reprize
Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova
+
12
+
12
+
12
"Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"
Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili
1
/
9