-
Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
-
Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Pogledaj i ovo
+
15
+
15
+
15
Hedonizam u zelenilu
Preporuka za ručak: Jedan od najboljih restorana u Samoboru (a i šire) ima novi jelovnik na kojem posebno mjesto imaju - slastice Petre Jelenić
+ 7 + 7 + 7Ranch Fortuna
Kakva sreća! Steak house na ulazu u Rovinj koji će zadovoljiti i ljude koji nisu pojeli meso već 20 godina
+ 15 + 15 + 15Gudin. pigeria
Svinjarije na splitskom Pazaru: Hrskavi mliječni praščići i druge divote u kojima će se pod krošnjama kestena guštati od ranog jutra