Koje brašno odabrati? Vodič koji otkriva najbolje vrste za savršeni kruh, fritule, pizzu, kolače...

Podijeli
  • Babine fritule Foto: Shutterstock
  • Za palačinke se koristi i glatko i oštro brašno Foto: Shutterstock
  • Zdrave vrste brašna Foto: Shutterstock
  • Priprema tijesta Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Talijani znaju...

    Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi

    + 0 + 0 + 0

    Bez glutena

    Top namirnica sportaša i dijabetičara: Zdravo brašno koje lako možete sami napraviti

    + 38 + 38 + 38

    Zlatna pravila

    Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota

1/4

close