Bolonjez, biftek i tuna: Nova ponuda zagrebačkog “šnicl bara” o kojem se priča

Podijeli
  • Nova ponuda Mime\'s bara u Zagrebu - 4 Foto: Bojan Zibar
  • Tuna confit s crvenom lećom, narančom, koromačem i mladim lukom Foto: Bojan Zibar
  • Tuna steak sa svježom salsom, guacamoleom i prženim lukom Foto: Bojan Zibar
  • Tartarski biftek s hrskavim domaćim čipsom Foto: Bojan Zibar
  • Nova ponuda Mime\'s bara u Zagrebu - 2 Foto: Bojan Zibar
  • Tagliatelle bolognese s espumom od parmezana. Foto: Bojan Zibar
  • Roast beef s pečenom paprikom, kozjim sirom, ukiseljenim lučicama Foto: Bojan Zibar
  • Beef tagliata na rikuli Foto: Bojan Zibar
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Raskoš na tanjuru

    Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima

    + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/8

close