Fuliranje: Dino Galvagno, Marin Medak i Andrej Barbijeri kuhaju u Tomićevoj

Podijeli
  • Fuliranje - 3 Foto: PR
  • Fuliranje - 5 Foto: PR
  • Fuliranje - 6 Foto: PR
  • Fuliranje - 7 Foto: PR
  • Fuliranje - 4 Foto: PR
  • Fuliranje - 1 Foto: PR
  • Fuliranje - 2 Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 12 + 12 + 12

    Na Europskom trgu

    Gastro ponuda EU Adventa: Više od 50 različitih jela te 16 kuhara i influencera u dvobojima Zvijezde kuhaju

    + 4 + 4 + 4

    Jinglingz festival

    Advent koji neće opustošiti vaš džep: Kušajte Zege Cheese Steak, germknedle od 6 eura i najveća kobasica Adventa i - buncek u krafni

    + 4 + 4 + 4

    Gdje je Jura...

    Najbolji desert zagrebačkog Adventa? Torta s vrućom čokoladom o kojoj svi pričaju na Fuliranju

1/7
close