Zašto to Slovenci rade bolje? Chef Jorg Zupan otkriva u čemu griješe hrvatski, ali i slovenski restorani
Podijeli
Jorg Zupan - 7
Foto: PR
Jorg Zupan - 6
Foto: PR
Jorg Zupan - 5
Foto: PR
Jorg Zupan - 4
Foto: PR
Jorg Zupan - 3
Foto: PR
Jorg Zupan - 2
Foto: PR
Jorg Zupan - 1
Foto: PR
Jorg Zupan
Foto: PR
Jorg Zupan
Foto: Jorg Zupan/Instagram
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Od 11. do 13. travnja
Kad se legenda i gastronomija susretnu u Rovinju: RANGITE! – Istrian Food Market donosi autentičan štih na Weekend Food Festival
+
21
+
21
+
21
Weekend Food Festival u Rovinju
"Najgore je kad ti se život raspada, a ti moraš kuhati": Važne teme koje je otvorio Weekend Food Festival
+
4
+
4
+
4
Marco Pierre White
Senzacionalno, pametno, a tako jednostavno: Legenda britanske kuhinje zaljubila se u način na koji Hrvati pripremaju meso
1
/
9