Zašto to Slovenci rade bolje? Chef Jorg Zupan otkriva u čemu griješe hrvatski, ali i slovenski restorani
Podijeli
Jorg Zupan - 7
Foto: PR
Jorg Zupan - 6
Foto: PR
Jorg Zupan - 5
Foto: PR
Jorg Zupan - 4
Foto: PR
Jorg Zupan - 3
Foto: PR
Jorg Zupan - 2
Foto: PR
Jorg Zupan - 1
Foto: PR
Jorg Zupan
Foto: PR
Jorg Zupan
Foto: Jorg Zupan/Instagram
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Skriveni proces
Kako chefovi stvaraju nova jela? Tajne koje stoje iza specijaliteta u najboljim restoranima
+
11
+
11
+
11
Festival za pamćenje
Fantastični okusi i mirisi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu u Rovinju
+
0
+
0
+
0
Kreativnost u kuhinji
Što je to emocionalna kuhinja? Pljuska iz tanjura o kojoj se pričalo na Weekend Food Festivalu u Rovinju
1
/
9