2 najveće greške u pečenju mesa na tavi zbog kojih ručak nema dobar okus
Podijeli
Nemojte previše mesa stavljati u jednu tavu
Foto: Guliver / Thinkstock
U tavu stavite komade jednake veličine i debljine da se ravnomjerno ispeku u istom vremenu
Foto: Stockfood
Aromatizirajte meso začinima
Foto: Stockfood
Ne stavljajte hladan komad mesa u tavu
Foto: Stockfood
Meso pecite na umjerenoj do visokoj temperaturi
Foto: Stockfood
Lijepo ispečeno meso ima karameliziranu površinu
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
5
+
5
+
5
Jednostavno
Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini
+
0
+
0
+
0
Magija iz frižidera
Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir
+
8
+
8
+
8
Eh, da smo prije znali...
Šalabahter za blagdane: 10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa
1
/
6