2 najveće greške u pečenju mesa na tavi zbog kojih ručak nema dobar okus
Podijeli
Nemojte previše mesa stavljati u jednu tavu
Foto: Guliver / Thinkstock
U tavu stavite komade jednake veličine i debljine da se ravnomjerno ispeku u istom vremenu
Foto: Stockfood
Aromatizirajte meso začinima
Foto: Stockfood
Ne stavljajte hladan komad mesa u tavu
Foto: Stockfood
Meso pecite na umjerenoj do visokoj temperaturi
Foto: Stockfood
Lijepo ispečeno meso ima karameliziranu površinu
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
3
+
3
+
3
Ispravite ih...
Kada ga dodati u jelo? 5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom
+
3
+
3
+
3
Eh, da smo prije znali...
10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa
1
/
6