2 najveće greške u pečenju mesa na tavi zbog kojih ručak nema dobar okus

Podijeli
  • Nemojte previše mesa stavljati u jednu tavu Foto: Guliver / Thinkstock
  • U tavu stavite komade jednake veličine i debljine da se ravnomjerno ispeku u istom vremenu Foto: Stockfood
  • Aromatizirajte meso začinima Foto: Stockfood
  • Ne stavljajte hladan komad mesa u tavu Foto: Stockfood
  • Meso pecite na umjerenoj do visokoj temperaturi Foto: Stockfood
  • Lijepo ispečeno meso ima karameliziranu površinu Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Jednostavno

    Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini

    + 0 + 0 + 0

    Magija iz frižidera

    Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir

    + 8 + 8 + 8

    Eh, da smo prije znali...

    Šalabahter za blagdane: 10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa

1/6

close