-
Rolice od pršuta i patlidžana uz mekani sir omotan začinskim biljem, bademima i paprikom Foto: PR
-
Ragu od grdobine, škarpine i školjaka uz dvobojne rezance Foto: PR
-
Goveđi file s kuskusom i kremom od graška na kriskama krumpira sa začinskom salsom Foto: PR
-
Mesna terina od piletine i teletine s pistacijama i brusnicama uz marmeladu od crnog vina Foto: PR
-
Goveđa juha s kapancima i bobom Foto: PR
-
Svinjski file na podlozi od mrkve, korabe i cikle uz umak od viskija i aceto balsamica Foto: PR
-
Restoran Radicchio u Zagrebu Foto: PR
-
Čokoladni fondant s borovnicama Foto: PR
-
Šareni ražnjć od junetine, piletine i teletine uz domacu salsu, pire od slanutka i pikantni grah s kukuruzom Foto: PR
-
Fuži s vrganjima i tartufima Foto: PR
-
Teleći rižoto s korjenastim povrćem Foto: PR
-
Odrezak od tune u marinadi od soje i naranče s basmati rizom Foto: PR
-
Pogledaj i ovo
+
4
+
4
+
4
Od Istre do Slavonije
Najbolje pizzerije u Hrvatskoj: Mjesta po preporuci čitatelja na kojima ćete pojesti izvrsne pizze
+ 4 + 4 + 4The Bull
Od svinjske vješalice do odležane junetine: Novi restoran u centru Zagreba stvoren za ljubitelje mesa
+ 7 + 7 + 7Visoka kuhinja
Posveta proljeću i umjetnosti u Noelu: Novi jelovnik u zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom