Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica
Podijeli
Slana pita od sira i karameliziranog luka
Foto: Stockfood
Rižoto s karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem
Foto: Stockfood
Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom
Foto: Stockfood
Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama
Foto: Stockfood
Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Fino i zdravo
Ne želite do pekarnice? 5 zamjena za kruh i peciva koje možete brzinski pripremiti
+
4
+
4
+
4
Kuhinjski trikovi
10 najboljih zamjena za jaja koje spašavaju kad ne želite do dućana
+
1
+
1
+
1
Mnogo vike nizašto
Hrana koju se ne isplati kupovati: Popis precijenjenih namirnica koje koštaju više nego što vrijede
1
/
7