3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
Podijeli
Prehrambeni kvasac
Foto: Shutterstock
Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Svjetski dan bez mesa
Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš
+
1
+
1
+
1
Život na sjeveru
Što je eskimski paradoks? Jedu mesa i masti koliko žele, a mršave i nemaju problema sa srcem
+
1
+
1
+
1
Prijevara na tanjuru
Istina o popularnom začinu: Mislimo da kupujemo "pravu stvar", ali većinom se radi o lažnjaku
1
/
5