3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela

Podijeli
  • Prehrambeni kvasac Foto: Shutterstock
  • Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Svjetski dan bez mesa

    Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš

    + 1 + 1 + 1

    Život na sjeveru

    Što je eskimski paradoks? Jedu mesa i masti koliko žele, a mršave i nemaju problema sa srcem

    + 1 + 1 + 1

    Prijevara na tanjuru

    Istina o popularnom začinu: Mislimo da kupujemo "pravu stvar", ali većinom se radi o lažnjaku

1/5

close