3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
Podijeli
Prehrambeni kvasac
Foto: Shutterstock
Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
4
+
4
+
4
Proljetni čuvar zdravlja
Za bolje zdravlje i veće mišiće: Uvjerljivi razlozi zbog kojih bismo češće trebali jesti grašak
+
2
+
2
+
2
Svjetski dan bez mesa
Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš
+
4
+
4
+
4
Zdravo i prefino
10 ideja za jela s divljim lukom: Poslastica iz prirode za "medvjeđi imunitet"
1
/
5