3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela

Podijeli
  • Prehrambeni kvasac Foto: Shutterstock
  • Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima Foto: Getty Images
  • Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 4 + 4 + 4

    Proljetni čuvar zdravlja

    Za bolje zdravlje i veće mišiće: Uvjerljivi razlozi zbog kojih bismo češće trebali jesti grašak

    + 2 + 2 + 2

    Svjetski dan bez mesa

    Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš

    + 4 + 4 + 4

    Zdravo i prefino

    10 ideja za jela s divljim lukom: Poslastica iz prirode za "medvjeđi imunitet"

1/5

close