Spas za nezrele ili bezokusne rajčice: 5 trikova pomoću kojih će biti slađe i sočnije
Podijeli
Rajčice
Foto: Shutterstock
Tjestenina sa
Foto: Shutterstock
Cherry rajčice
Foto: Shutterstock
Piletina u umaku od rajčice i sira
Foto: Getty Images
Brzo jelo od bijelog graha, rajčica i špinata
Foto: Getty Images
Umak od rajčice
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
0
+
0
+
0
Bez greške
5 zlata vrijednih trikova: Kako napraviti savršene faširance?
+
5
+
5
+
5
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
1
/
6