Spas za nezrele ili bezokusne rajčice: 5 trikova pomoću kojih će biti slađe i sočnije
Podijeli
Šalša - 3
Foto: Shutterstock
Šalša - 2
Foto: Shutterstock
Šalša
Foto: Shutterstock
Ljetna salata od rajčica
Foto: Shutterstock
Pileća prsa u umaku od rajčica
Foto: Shutterstock
Piletina u ljutom umaku od rajčica
Foto: Shutterstock
Umak od sušenih rajčica i pečenih paprika
Foto: Shutterstock
Pohano meso zapečeno s umakom od rajčice i sirom
Foto: Shutterstock
Juneći odrezak sa zapečenim sirom u umaku od rajčice
Foto: Shutterstock
Umak od rajčice
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
I profići griješe...
Jeste li znali? Najčešća pogreška koju radimo dok razbijamo jaja
+
1
+
1
+
1
Produljite svježinu
Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine
+
0
+
0
+
0
Neodoljivo sočno
Kada dodajete luk? Pet savjeta za savršeni gulaš koji ćete rado reprizirati
1
/
10