„Istarski smrdljivi krumpir“: Nekad hrana za svinje, a danas delicija koju želi cijeli svijet
Podijeli
Prodan tartufi - 15
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 9
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 7
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 4
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 3
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 2
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 5
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 14
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 12
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 11
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 10
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 8
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 6
Foto: Mak Vejzović
Prodan tartufi - 1
Foto: Mak Vejzović
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Od 11. do 13. travnja
Kad se legenda i gastronomija susretnu u Rovinju: RANGITE! – Istrian Food Market donosi autentičan štih na Weekend Food Festival
+
21
+
21
+
21
Weekend Food Festival u Rovinju
"Najgore je kad ti se život raspada, a ti moraš kuhati": Važne teme koje je otvorio Weekend Food Festival
+
4
+
4
+
4
Marco Pierre White
Senzacionalno, pametno, a tako jednostavno: Legenda britanske kuhinje zaljubila se u način na koji Hrvati pripremaju meso
1
/
14