„Istarski smrdljivi krumpir“: Nekad hrana za svinje, a danas delicija koju želi cijeli svijet

Podijeli
  • Prodan tartufi - 15 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 9 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 7 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 4 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 3 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 2 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 5 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 14 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 12 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 11 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 10 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 8 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 6 Foto: Mak Vejzović
  • Prodan tartufi - 1 Foto: Mak Vejzović
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Od 11. do 13. travnja

    Kad se legenda i gastronomija susretnu u Rovinju: RANGITE! – Istrian Food Market donosi autentičan štih na Weekend Food Festival

    + 21 + 21 + 21

    Weekend Food Festival u Rovinju

    "Najgore je kad ti se život raspada, a ti moraš kuhati": Važne teme koje je otvorio Weekend Food Festival

    + 4 + 4 + 4

    Marco Pierre White

    Senzacionalno, pametno, a tako jednostavno: Legenda britanske kuhinje zaljubila se u način na koji Hrvati pripremaju meso

1/14

close