Kupili ste previše? Hrana koja ne podnosi čuvanje u zamrzivaču

Podijeli
  • Hrana koja ima puno vode, poput krastavaca, rotkvica ili naranči neće biti ukusna nakon odmrzavanja. Foto: Getty Images
  • Zelena salata će nakon zamrzavanja uvenuti i posmeđiti. Foto: StockFood
  • Jogurt, kao i svježi kremasti te polutvrdi sirevi u zamrzivaču mogu promijeniti teksturu. Foto: Getty Images
  • Već pripremljena hrana pržena u dubokom ulju ili pečena neće biti ukusna ako je čuvate na ledu. Foto: Stockfood
  • Odlučite li je zamrznuti, struktura majoneze će se promijeniti, sastojci će se odvojiti i neće biti kao izvorni proizvod. Foto: Getty Images
  • Zamrznuti možete sjeckani špinat, ali ne i skuhani jer se podgijavanjem stvaraju toksini... Foto: Thinkstock/Guliver
  • Jabuke Foto: Unsplash
  • Avokado nemojte zamrzavati jer će potamniti i postati gnjecav ili spužvast. Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

    + 1 + 1 + 1

    Hrskavi, a flafasti

    Kako se prije toga nismo sjetili! Genijalan trik za savršeno pečene - i brzo gotove krumpire

    + 0 + 0 + 0

    Samo dva sastojka

    Sve što vam treba su jaja i sol: Zamjena za parmezan koja jelima od tjestenine, sendvičima i salatama daje odličan okus

1/8

close