-
Hrana koja ima puno vode, poput krastavaca, rotkvica ili naranči neće biti ukusna nakon odmrzavanja. Foto: Getty Images
-
Zelena salata će nakon zamrzavanja uvenuti i posmeđiti. Foto: StockFood
-
Jogurt, kao i svježi kremasti te polutvrdi sirevi u zamrzivaču mogu promijeniti teksturu. Foto: Getty Images
-
Već pripremljena hrana pržena u dubokom ulju ili pečena neće biti ukusna ako je čuvate na ledu. Foto: Stockfood
-
Odlučite li je zamrznuti, struktura majoneze će se promijeniti, sastojci će se odvojiti i neće biti kao izvorni proizvod. Foto: Getty Images
-
Zamrznuti možete sjeckani špinat, ali ne i skuhani jer se podgijavanjem stvaraju toksini... Foto: Thinkstock/Guliver
-
Jabuke Foto: Unsplash
-
Avokado nemojte zamrzavati jer će potamniti i postati gnjecav ili spužvast. Foto: Stockfood
-
Pogledaj i ovo
+ 1
+ 1
+ 1
I profići griješe...
Jeste li znali? Najčešća pogreška koju radimo dok razbijamo jaja
+ 3
+ 3
+ 3
Prva pomoć
Spas za nezrele ili bezokusne rajčice: 5 trikova pomoću kojih će biti slađe i sočnije
+ 4
+ 4
+ 4
I boja se broji
Veličina je bitna: Trikovi s kojima ćete uvijek odabrati najbolje tikvice na tržnici ili u trgovini