Vodič za pripremu svinjetine: Trikovi za sočnu vratinu, hrskavo carsko meso i neodoljivi kare
Podijeli
Svinjski kotlet
Foto: Shutterstock
Svinjski medaljoni u umaku od gljiva poslužite uz pire od krumpira
Foto: Shutterstock
Vratina
Foto: Shutterstock
Kotleti u umaku
Foto: Shutterstock
Pečenje
Foto: Shutterstock
Carsko meso
Foto: Shutterstock
Slanina
Foto: Getty Images
Vučena svinjetina
Foto: Shutterstock
Pečena svinjetina
Foto: Shutterstock
Svinjetina u slatko-kiselom umaku
Foto: Shutterstock
Svinjetina
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
4
+
4
+
4
S.O.S
Tvrdo meso, bezokusna riža: 10 čestih pogrešaka zbog kojih jela nisu dovoljno fina
+
0
+
0
+
0
Magija iz frižidera
Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir
+
8
+
8
+
8
Eh, da smo prije znali...
Šalabahter za blagdane: 10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa
1
/
11