Kada ga dodati u jelo? 5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom
Podijeli
Zapečena piletina s parmezanom u umaku od maslaca i češnjaka
Foto: Shutterstock
Češnjak
Foto: Shutterstock
Cvijet od kruha s češnjakom
Foto: Shutterstock
Špageti s 20 češnjeva češnjaka
Foto: Getty Images
Češnjak
Foto: Getty Images
Tjestenina s brokulom, češnjakom i feta sirom
Foto: Getty Images
Češnjak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
2
+
2
+
2
Potvrdili Talijani
Savršene lazanje: 10 pogrešaka zbog kojih su previše suhe i nemaju dobar okus
+
3
+
3
+
3
Eh, da smo prije znali...
10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa
1
/
7