Boškinac na Pagu: Fine dining meni zbog kojeg i skeptici postaju stalni gosti
Podijeli
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba ribe na savorFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - rolica od janjeće jetrice s ciklomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslacaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Domaći kruh u Boškincu- mliječno pecivo s ovčijim mlijekom i kruh pečen na tabli s komoračemFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregadeFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Petit four - kornetić sa zadarskim maraskinom i crnom limetomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslacaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Chef Matija BregešFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - rolica od janjeće jetrice s ciklomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Desert - biskvit od miso-graha s mousseom od skute i karamelom s timut paprom.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Probijanjem sfere od paškog sira i povezivanjem svih sastojaka dobivamo potpuno novu dimenziju jelaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Preddesert pastry chefice Marije PršeFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregade, ribe na savor i janjeće jetrice s ciklomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregade, ribe na savor i janjeće jetrice s ciklomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Petit four - pâte à choux s karameliziranim ovčjim mlijekom i mousseom od kave.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslaca i dvije vrste domaćeg kruhaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Zen atmosfera u kuhinji restorana BoškinacFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslacaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Svaki gost iz Boškinca odlazi s poklončićem- tajanstveno sjeme koje ćete posaditi kod kuće i s nestrpljenjem čekati o kojoj biljci se radi.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Predjelo sa zeljanicama zaokruženo kraljem ovog otoka – paškim sirom.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Desert - biskvit od miso-graha s mousseom od skute i karamelom s timut paprom.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba ribe na savorFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Chef Matija Bregeš u kuhinji BoškincaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Chef Matija BregešFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Petit four - kornetić sa zadarskim maraskinom i crnom limetomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - rolica od janjeće jetrice s ciklomFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Preddesert pastry chefice Marije PršeFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba ribe na savorFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Terasa BoškincaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
BoškinacFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Predjelo sa zeljanicama zaokruženo kraljem ovog otoka – paškim sirom.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregadeFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Domaći kruh - mliječno pecivo s ovčijim mlijekom i kruh pečen na tabli s komoračemFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Petit four - pâte à choux s karameliziranim ovčjim mlijekom i mousseom od kave.Foto:
Karlo Klasić/Nova Studio
Ne propustite kušati i Boškinac vinaFoto:
Karlo Klasić/Nova Studio