Boškinac na Pagu: Fine dining meni zbog kojeg i skeptici postaju stalni gosti

Podijeli
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba ribe na savor Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - rolica od janjeće jetrice s ciklom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslaca Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Domaći kruh u Boškincu- mliječno pecivo s ovčijim mlijekom i kruh pečen na tabli s komoračem Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregade Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Petit four - kornetić sa zadarskim maraskinom i crnom limetom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslaca Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Chef Matija Bregeš Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - rolica od janjeće jetrice s ciklom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Desert - biskvit od miso-graha s mousseom od skute i karamelom s timut paprom. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Probijanjem sfere od paškog sira i povezivanjem svih sastojaka dobivamo potpuno novu dimenziju jela Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Preddesert pastry chefice Marije Prše Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregade, ribe na savor i janjeće jetrice s ciklom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregade, ribe na savor i janjeće jetrice s ciklom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Petit four - pâte à choux s karameliziranim ovčjim mlijekom i mousseom od kave. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslaca i dvije vrste domaćeg kruha Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Zen atmosfera u kuhinji restorana Boškinac Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Slijed iznenađenja- tri vrste domaćeg maslaca Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Svaki gost iz Boškinca odlazi s poklončićem- tajanstveno sjeme koje ćete posaditi kod kuće i s nestrpljenjem čekati o kojoj biljci se radi. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Predjelo sa zeljanicama zaokruženo kraljem ovog otoka – paškim sirom. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Desert - biskvit od miso-graha s mousseom od skute i karamelom s timut paprom. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba ribe na savor Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Chef Matija Bregeš u kuhinji Boškinca Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Chef Matija Bregeš Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Petit four - kornetić sa zadarskim maraskinom i crnom limetom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - rolica od janjeće jetrice s ciklom Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Preddesert pastry chefice Marije Prše Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba ribe na savor Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Terasa Boškinca Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Boškinac Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Predjelo sa zeljanicama zaokruženo kraljem ovog otoka – paškim sirom. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pozdrav iz kuhinje - njihova izvedba gregade Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Glavno jelo- brancin poslužen uz sezonsko povrće i umak od bijele buzare od dagnji u koju je dodano korjenasto povrće, ikra pastrve i ulje od medvjeđeg luka. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Domaći kruh - mliječno pecivo s ovčijim mlijekom i kruh pečen na tabli s komoračem Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Petit four - pâte à choux s karameliziranim ovčjim mlijekom i mousseom od kave. Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Ne propustite kušati i Boškinac vina Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo

    Wine Fashion Show Novalja 2015. - poziv na fantastičan vinski tulum na otok Pag!

    + 23 + 23 + 23

    Otočni hram okusa

    Paška "babuška": Hommage otoku soli, kamena i maslina u Boškincu

    + 1 + 1 + 1

    Pokrovitelj Mastercard

    Jedi, kupuj, putuj jeftinije: Popusti i ponude koje ne želite propustiti

4/39

close