Teško je pronaći idealnu ljetnu destinaciju za odmor koja će zadovoljiti svačije apetite. Tu se najviše muče roditelji s djecom. Djeca su razigrana i znatiželjna te je potreban veliki oprez i pažnja da bi sve proteklo u najboljem redu, a odmor ostao u najboljem sjećanju. Stoga treba pažljivo istraživati i birati gdje ćete s djecom na odmor. Kako se vi ne bi previše mučili mi smo za vas odabrali tri destinacije koje imaju odlične plaže koje su pogodne za malu djecu.

Trogir

Ovaj povijesni grad oduvijek je poznat kao idealna obiteljska destinacija. Sa svojom blagom jadranskom klimom te bujnom suptropskom i mediteranskom vegetacijom desetljećima privlači obitelji s malom djecom na ljetni odmor. Tu nedaleko, u prekrasnom zaljevu, obavijen gustom borovom šumom smjestio se hotel Medena.



Na prostoru od 60 hektara nalazi se pregršt zanimljivih sadržaja koji će vaš, ali i odmor vaše djece, učiniti ljepšim i zanimljivijim. Bogat animacijski program omogućit će roditeljima da se opuste na nekoj od mnogobrojnih masaža, dok će o njihovim klincima brinuti stručno oko animacijskog tima. Hotel je udaljen svega 150 metara od plaže koja je betonirana, a na nekim dijelovima šljunčana. Sama plaža je pogodna za djecu te je prepuna sadržaja koji će njima obogatiti dan.

> 15 najboljih plaža idealnih za odmor s djecom
 

Baška Voda

Na jednoj od najpoznatijih i najljepših rivijera na Mediteranu, onoj makarskoj, smjestilo jedno od najpopularnijih ljetovališta – Baška Voda. Nekada naselje težaka, ribara i pomoraca danas je Baška Voda izrasla u suvremeno turističko mjesto s obilježjima pravog mediteranskog gradića. Ovdje se smjestio Grand hotel Slavia ****, jedinstveni lifestyle hotel smješten u izuzetnoj građevini koja datira iz 30-ih godina prošlog stoljeća.



Hotel je u potpunosti preuređen, a svih 72 soba uređeno je u retro-vintage stilu. Posebnost hotela je u njegovom SPA centru koji se rasprostire na 800 m2 i koji će vas odvesti u svijet potpunog opuštanja, dok vaši klinci nesmetano uživaju pod budnim okom animatora. No ono po čemu je ovaj hotel najposebniji je to što se smjestio tik uz more, uz plažu koju krasi Plava zastava.
 

Tribunj

Između Šibenika i Zadra, tek nedaleko od Vodica smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Nekada je Tribunj bio maleno naselje smješteno na otoku, ali se povezivanjem mostom s kopnom proširio i na obalu gdje se razvilo novo naselje. Grad je sačuvao svoju ribarsku tradiciju, ali i graditeljsko nasljeđe i prirodnu izvornost. Lučica je posebno živo mjesto grada, gdje brodovi i brodice svakodnevno hitaju sa svježe ulovljenom ribom. Ovdje se, u slikovitom okruženju s pogledom na staru kamenu jezgru Tribunja i otoke, smjestio The Movie Resort.



Kao što i sam naziv govori hotel je orijentiran filmskoj umjetnosti pa tako i sobe dobile nazive prema najvećim filmskim zvijezdama. Kraj hotela nalazi se marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi sve do Vodica. U sklopu hotela nalazi se i restoran koji raspolaže s preko 300 sjedećih mjesta. Stjenovita i veličanstvena prirodna šljunčana uvala na samo desetak metara od hotela često je glavna atrakcija za fotografe.

Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima, a na njoj se nalazi i beach bar s ponudom jela i pića. Ako ste željni mira i opuštanja istovremeno dajući vašoj djeci mogućnost da se kupaju onda je hotelski bazen savršeno mjesto za vas gdje vi možete uživati u kušanju raznih mediteranskih delicija, a vaši klinci uživati u ljepoti kupanja na vrući ljetni dan.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju