Hotel Esplanade ovog je Valentinova kreirao primamljivu ponudu koja će rasplamsati ljubav i strasti. Zaljubljeni parovi moći će zadiviti voljenu osobu senzualnim poslasticama i čarobnom atmosferom restorana Zinfandel's. Ondje ih očekuje romantična večera uz svijeće od pet sljedova pomno odabranih delicija, ali i mogućnost osvajanja vrijednih darova.

Večer u znaku zaljubljenih upotpunit će romantične glazbene izvedbe poznate pjevačice Ines Huskić. Uz pjenušac dobrodošlice, goste očekuju i fine delicije prožete afrodizijskim svojstvima koje je za ovu prigodu osmislila šefica kuhinje Ana Grgić.

Na kreativnom valentinovskom jelovniku naći će se tako mousse od mozzarelle s gelom od rajčice i prahom od bosiljka, slasni tortelini s kremom od jabuka uz karameliziranu svinjsku potrbušinu, škamp s avokadom i spužvom od sipinog crnila, slasna pačja prsa teriyaki s rižinim rezancima te ledeni mousse od kumqata uz crumble od kokosa.

Povodom Valentinova Esplanade hotel i draguljarnica EPL Yakutian Diamonds, jednu od dama na večeri usrećit će elegantnom zlatnom narukvicom ukrašenom sjajnim dijamantima iz jedinstvene kolekcije za zaljubljene. Ostali parovi imat će priliku osvojiti noćenje s doručkom u jednoj od raskošnih soba i masažu za dvoje u Esplanade Health Clubu.

Valentinovska večera održat će se u nedjelju, 14. veljače u restoranu Zinfandel's. Cijena jelovnika iznosi 495 kn po osobi. Samo parovi prisutni na večeri imat će priliku sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Rezervacije se primaju na telefon (0)1 4566 644 ili putem maila zinfandels@esplanade.hr.

VALENTINOVSKI PAKET S NOĆENJEM
Romantični trenuci, gurmanski užitak i dašak luksuza glavno su nadahnuće za romantično vikend iskustvo koje uključuje večeru u restoranu Zinfandel's, a potom prepuštanje najdivnijim trenucima u raskoši Superior sobe uz vrhunsko vino kuće, ručno pravljene fine čokoladne praline i crvene ruže za potpuni ugođaj.

Cijena paketa uz večeru i jedno noćenje s doručkom za dvoje iznosi 220 EUR-a, plativo u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja. PDV je uključen u cijenu paketa. Paket vrijedi na dan 14. veljače 2016. Rezervacije su moguće putem maila reservations@esplanade.hr ili na www.esplanade.hr

ROMANTIČNI NEDJELJNI BRUNCH
Za sve one koji žele proslaviti najromantičniji dan u godini u dnevnom ugođaju uz nedjeljni ručak - restoran Zinfandel's nudi Valentinovski Brunch. Ovaj raskošan koncept koji objedinjuje doručak i ručak, već je godinama tradicija hotela Esplanade i okuplja goste željne opuštanja u ugodnoj atmosferi s pogledom na grad. Raskošan izbor jela s bife stola uključuje tradicionalne, ali i inovativne delicije te ponudu najboljih domaćih slastica.

Selekcija uključuje topla jela iz posebne à la carte ponude te pripremu omiljenih klasika - tatarskog bifteka i Cezar salate. Valentinovski brunch upotpunit će lagane ljubavne melodije u izvedbi pijanista, a svaku damu očekuje mali znak pažnje. Cijena Nedjeljnog bruncha iznosi 260 kn po osobi, dok je Dječji menu 75 kn. Parking i dječja igraonica su besplatni.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju