Hotel Osam
u Supetru na otoku Braču savršeno je mjesto romantičan bijeg. Parovi koji žele kvalitetno provesti vrijeme u intimnom okruženju uživat će u svakom kutku ovog modernog zdanja.

Njegov eklektični stil postignut je kombinacijom modernog i tradicionalnog dekora kojim se prate boje otoka Brača, a luksuz je naglašen minimalističkim i pomno odabranim namještajem. Ljepoti Brača nije odolio niti gradonačelnik Londona koji ga je srdačno preporučio svim svjetskim putnicima.

U ovom hotelu s pogledom na supetarsku luku uživat ćete ako odaberete čašu vrhunskog vina u Vinskoj sobi Pyandora, obrok u hotelskom restoranu Otok ili zadržavanje u intimi vlastite sobe.



Otočka kuhinja u restoranu prezentirana je na moderan način, a preslikava zdravi mediteranski životni stil. Osim probranih delicija, ovdje oduševljava opuštajuća atmosfera i mogućnost komunikacije sa chefom koji s gostima rado razmjenjuje recepte i otkriva svoje male tajne.

Restoran Otok nije samo rezerviran za hotelske goste, njegova vrata otvorena su svima koji žele uživati u odličnim jelima chefa kuhinje Ivice Katića.



U sklopu hotela smještena je i unikatna Villa Osam. Prostrana i luksuzna villa s daškom glamura, pružit će vam novu dimenziju odmora na otoku Braču. Ovdje otkrijte koji je hrvatski hotel ima najbolju welness i spa ponudu u svijetu.

Na prvom katu je kuhinja s velikom blagovaonicom, opuštajućim dnevnim boravkom i medijskom sobom s velikim kaučom i pametnim televizorom za opuštenu večer uz omiljeni film i glazbu.

Na drugom katu su dvije Harbour Luxury sobe i dva Harbour Luxury apartmana s king size krevetima, pripadajućim kupaonicama i jedinstvenim pogledom na pitoreskni Supetar.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju