Bablje ljeto
se nastavlja, temperature su na nivou, a more je još uvijek dovoljno toplo za kupanje. Zašto ovo lijepo vrijeme ne biste iskoristili za skok do mora, malo se opustili i uživali? Mi smo za vas pronašli nekoliko primamljivih ponuda, koje će vas privući u Opatiju na posljednji kupanac.

Hotel Mozart 5*

Prvi hotel sa 5* u regiji nalazi se u samom središtu grada, tek nekoliko koraka od gradske plaže i poznate šetnice. Nadahnut secesijskim razdobljem, hotel Mozart proglašen je spomenikom kulture, a prošlih stoljeća u njemu su ugošćeni mnogi pripadnici društvene kreme. Visoki standardi usluge njeguju se i danas i to je ono po čemu je ovaj hotel prepoznat. Hotel na raspolaganju ima 26 dvokrevetnih soba i tri hotelska apartmana. Svaka soba posebna je na svoj način i dočarava sjaj i raskoš prošlih vremena. Tako se u pojedinim sobama nalazi namještaj koji broji i do 200 godina.

Uz romantično uređene sobe, hotel je prepoznat i po svom wellnes centru. Mnoštvo sauna i kupelji idealne su da se riješite dnevnog stresa. Ono po čemu se ističu od ostalih je japanska kupelj, jedina takva u čitavoj državi. Uz wellnes tretmane možete se opustiti i u kozmetičkim tretmanima koje će vam obaviti visoko kvalificirano osoblje kozmetičkog salona.


Hotel Palace Bellevue 4*

Renovirani hotel Palace Bellevue 4* ovog je proljeća otvorio svoja vrata gostima i sve ih oduševio. Hotel je smješten u povijesnoj zgradi koja se nalazi u samom centru grada. Elegancija i stil kojim odiše cijela građevina ponos je Opatije i njezinih stanovnika. Usprkos starinskom šarmu, hotel nudi suvremene sadržaje. Jedan od njih je unutarnji bazen s grijanom morskom vodom.

Hotel je izrazito popularan zbog mnogih aktivnosti, a jedna od njih je ples koji se održava na plesnoj terasi. U sklopu hotela nalazi se i spa zona. Ona uključuje finsku saunu, tursku kupelj, relax zonu te fitness centar. Svojom lokacijom, samo nekoliko koraka od središnje gradske plaže Slatine, hotel je idealan za uživanje na suncu i duge šetnje Opatijskom šetnicom.



Smart Selection Hotel Istra 3*

Ovaj opatijski hotel od centra grada udaljen je tek nekoliko minuta lagane šetnje šetnicom, a oduševit će vas pogledom na more. Zahvaljujući svom položaju, idealan je za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost. Sukladno tome, hotel raspolaže i vlastitom plažom, ali i unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom. Na plaži se nalazi bistro, a vanjska terasa izvrsno je mjesto za uživanje u laganim jelima ili osvježavajućim pićima. Mir i intimnost koju hotel nudi savršena je za posljednje uživanje u blagodatima mora ove godine.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju