U Sungeru, usred zelenog srca Gorskog kotara, nedaleko od većeg Mrkoplja i podno visokog i divnog Bitoraja, koji se naziva i burnim, smjestila se Villa Dia, kuća za odmor i uživanje.

Atraktivna A-frame kuća površine 180 kvadratnih metara može ugostiti do osam osoba. Ima tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, potpuno opremljenu kuhinju i prostrani dnevni boravak iz kojeg se izlazi na veliku natkrivenu terasu sa sunčalištem i velikim plinskim roštiljem.

Ova luksuzna planinska kuća ima unutarnju i vanjsku spa-zonu, s jacuzzijem, infracrvenom saunom i odvojenim tušem, a u dvorištu možete uživati u drvenoj bačvi za kupanje… i naravno – pogledu. Kuću možete unajmiti preko platforme booking.com, a noćenje će vas, ovisno o datumu i danu u tjednu, izići oko 450 eura.

U dubokom goranskom miru, na 870 metara nadmorske visine, skrivena iza visokih stoljetnih jela, Villa Dia pobrinut će se da se opustite i zabavite kako dugo niste. Ugodan i privlačan interijer u kojemu prevladavaju prirodni materijali, s puno drvenih detalja, gotovo se neprimjetno spaja s prirodom kroz veliku staklenu stijenu koja se proteže kroz sve tri etaže fronte ove kuće.

Zvijezda dnevnog boravka je kamin na pelete, a ako vam vrijeme ne dopusti istraživanje okolice, uz Netflix, Wii i tri pametna TV-a sigurno vam neće biti dosadno.

Kako biste se potpuno opustili, u kuću možete naručiti i profesionalnu masažu, a u hladnjaku ćete pronaći vina vrhunskih etiketa koja možete kupiti za svoga boravka u kući. Vlasnici ne kriju da im je zadovoljstvo gostiju na prvome mjestu, pa su zato osigurali i bicikle, a također možete unajmiti i quad.

Ako ste i od prirodnih luksuza i avantura, onda već sigurno znate da je park-šuma Golubinjak vrlo blizu, kao i Vrbovsko sa svojim čarobnim kanjonom i strogi prirodni rezervat Bijele i Samarske stijene, a ni ostale goranske ljepote nisu daleko.

Odmor iz bajke: Crna goranska ljepotica koja ne miče pogled s usnulog diva Zoe Luxury House - 22 Zoe Luxury House - 21 Zoe Luxury House - 20 +18 Zoe Luxury House - 19

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju