Crno jaje vas vodi u Selce uz posebnu ponudu koja uključuje dva noćenja + jedno noćenje gratis za do 5 osoba po cijeni već od 255 eura.

Kamp Elements Selce prostire se na čak 8 hektara te predstavlja idealno utočište za odmor u modernim i potpuno opremljenim mobilnim kućicama. Možete birati između smještaja u Premium, Exclusive i Luxury mobilnim kućicama, a svaki od tipova nosi posebne pogodnosti.

Premium mobilne kućice s predivnim pogledom na more smještene na svega 15 metara od bazena i blizu plaže. Premium mobilne kućice opremljene su s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, velikom natkrivenom terasom te svime što vam je potrebno za opuštajući odmor.

Poželite li ipak malo više luksuza, na raspolaganju su vam Exclusive mobilne kućice koje su pogodne za smještaj do pet osoba uz dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Uz jacuzzi i ljuljačku na terasi, u Exclusive mobilnim kućicama možete dobiti i roštilj na upit te uživati u pogledu na more i vrt. Ako vam je najvažnija pozicija, tada su Luxury mobilne kućice pravi odabir za vas. Imaju najbolju poziciju u ovom kampu. Nalaze se u borovoj šumi s pogledom na more i najbliže su plaži te otprilike 50 metara od bazena. 

Bilo koju kućicu odabrali, u cijenu je uključeno i korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem, poklon dobrodošlice, besplatni parking i Wi-Fi, korištenje posteljine i ručnika, kao i završno čišćenje. Tu je i rani check-in i kasni check-out sukladno raspoloživosti!

Smješten na vrhunskoj lokaciji, kamp Adrialux Selce savršeno je mjesto za sve koji žele provesti svoj odmor u miru i tišini. Adrialux kamp sadrži sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Na raspolaganju su vam restoran, trgovina, pekarnica, bankomat, privatno parkiralište, sezonski vanjski bazen, dječje igralište, recepcija, besplatan Wi-Fi i još mnogo toga... Ponudu potražite ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju