Villa Hortensia
u Malom Lošinju je savršen odabir za osobe željne visokog stupnja privatnosti na odmoru. Gosti mogu uživati u jednom od sedam luksuznih apartmana uređenih u minimalističkom stilu, ali s modernim odmakom. Sobe imaju prekrasan pogled na more, šetalište Čikat i okolne stoljetne borove koji pružaju osvježenje i skrivaju od znatiželjnih pogleda.

Ova komforna vila prepuna je dizajnerskih detalja koji pružaju maksimalnu udobnost. Tu je blagovaonica s terasom, dnevni boravak s barom, vanjski bazen s grijanom morskom vodom i privatna pješčana plaža. Intimni prostor za opuštanje nudi saunu, hidramasažnu kadu, ali i zasebnu prostoriju za fitnes.



Gosti vile na raspolaganju imaju i personaliziranu uslugu u vidu privatnog conciergea, kuhara i batlera koji će ispuniti svaku želju, bez obzira želite li prijevoz luksuznim automobilom ili gliserom na jednodnevni izlet po želji, ili neku zahtjevnu ljetnu poslasticu od lokalno uzgojenih namirnica.

Cijena apartmana ovisi o duljini boravka i datumu dolaska, a u prosjeku stoji oko 2.500 kuna po noći i osobi. Na službenim stranicama Ville Hortensia možete saznati više detalja o boravku u ovoj luksuznoj zgradi, a u našoj fotogaleriji pogledajte dio čarobne atmosfere.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju