Za sve one koji žele živjeti zdravo u Šibeniku otvoren juice bar Fresh&Hash. Prvi u gradu, ali i u županiji, juice bar prava je oaza osvježenja i zdravlja. Smoothie, zdrav doručak, hladno prešani sok, voćna salatu ili bio čaj razlozi su zbog kojih će naša nepca biti oduševljena, a tijela zahvalna.

'U ponudi imamo 32 vrste osnovnih sokova pripremljenih od voća, povrća ili kombinacije to dvoje. Dodatkom orašastih plodova, žitarica, sjemenki, meda i začina, svatko može začiniti po svojoj želji čašu zdravlja pripremljenu ispred vas,' ističe Branimir Vujić, direktor Fresh&Hash juice bara.

Kako bi svojim gostima ponudili samo najbolje i najkvalitetnije, među prvima u Hrvatskoj uveli su i tehnologiju hladnog prešanja sokova, pri čemu u vašoj čaši zdravlja ostaje čak 70 posto više vitamina, minerala i ostalih nutrijenata nego kod uobičajenog načina pripreme, a koji su neophodni za zdravlje organizma.

'U samoposlužnoj vitrini možete pronaći već pripremljene prirodne sokove, smoothieje i voćne salate. U čaši zdravlja visoke gustoće nutrijenata u veličini od dva i pol, tri i pol, ili pet i pol decilitara krije se rajska oaza antioksidanta i proteina.

Od đumbira, kurkume, chia sjemenki, pa sve do blitve, peršina i celera, kombinirajte boje i okuse koji vam najviše odgovaraju i darujete svome tijelu dozu božanstvenog sklada mirisa, boje i okusa' poručuju iz Fresh&Hash juice bara.

Zasladite se možete i energetskim pločicama bez dodanih konzervansa i sladila, isprobati vrhunsku kavu i sedam inovativnih koktela. Bezglutenske namirnice koje nisu genetski modificirane, isključivo domaće i pomno birane, garancija su osvježavajućeg okusa i potpunog obroka nakon kojeg ćete biti siti i zadovoljni.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju