Svježi krastavci

Čak 90 posto svježih krastavaca čini voda, pa su idealni za svaki dan. Sadrže vlakna i vitamin C, a smanjuju i znojenje. Ubacite ih u svoj dnevni meni, i vrlo brzo ćete uočiti poboljšanja u svojem organizmu.

Umak od rajčica

Kao i krastavci, rajčice također sadrže visoki postotak vode te malo kalorija. Umak od rajčica idealan je za ljetne dane, a možete staviti na razne tjestenine i pizze.

Patlidžan

Ima sve odlike zdrave hrane: mnoštvo vlakana i vode, i malo kalorija. Dodajte ih svojoj ljetnoj prehrani, obavezno.

Tikvice

Ako su rajčice i krastavci prepuni vode, što tek onda reći za tikvice u čijem je sastavu čak 95 posto vode! Uz to dodajte bogatstvo vitamina A i C i kalija, i eto vam odgovora zašto ih treba jesti u velikim količinama.

Lubenica

U njenom sastavu nalazimo 92 posto vode. No, to nipošto nije sve. Kalcij, magnezij, kalij i natrij su sastojci koji ovu namirnicu čine poželjnom i idealnom za vruće dane.

Kruške

Uz sladak, fin i osvježavajuć okus, kruške sadrže i zdrava vlakna i mnoštvo vode. Uglavnom, imaju sve što vam treba da budete u top formi.

Ananas

Čudesno voće! Ne samo da vas neće ostaviti žednima, već će vas zaštititi i od mnogih zdravstvenih problema. Jedite ga s povjerenjem.

7 "kućica" za odmor u okolici Zagreba zbog kojih ćete zaboraviti na more Kućice s bazenom s Airbnba - 5 Kućice s bazenom s Airbnba - 6 Kućice s bazenom s Airbnba - 1 +4 Kućice s bazenom s Airbnba - 2

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju