Harmica je prekrasan prolaz u srcu Zagreba koji kroz godine postaje sadržajno zapuštena i zaboravljena. Namjera prvog austrijskog Wurst bara koja je nedavno otvorena na ovoj legendarnoj lokaciji grada, bila je povratiti joj stari sjaj, a Zagrepčanima i njihovim gostima ponuditi finu gastro ponudu kao iz Beča.

Iz ponude Wurst bara se izdvaja Kasekrainer sočna kobasica od najfinije kombinacije mesa i čak 15 vrsta sireva, Bratwurst vrhunska bijela Thuringen kobasica i Leberkasse delikatesni mesni sir koji je idealan za početak radnog dana.



Tu je i ukusna gulaš juha (Gulasch suppe) pripremljena prema izvornom receptu, najpoznatija lagano pikantna pečena kobasica Debreziner, frikadelle faširanac od mješavine najkvalitetnijeg svinjskog mesa i povrća Germknodel te slasni bavarski specijalitet s makom i preljevom od vanilije.

Svakako treba isprobati originalne priloge poput chilli papričica, 5 vrsta feferona, svježi hren, lukovice, krastavci, crveni slatki kupus, zeleni vinski kupus, i prženi luk. Uživajte u okusima Austrije uz ponudu toplih i svježih Haubis peciva, kao što su kajzerica i bavarski perec, te upotpunite cijeli doživljaj pravim točenim Paulaner pivom.

Wurst Bar vam nudi i originalan Caffe Nespresso, također, po prvi puta u Hrvatskoj.

Prostor je uređen moderno i minimalistički, a njime dominira crna boja. Zanimljiva grafička rješenja oslikana su na zidu što ga čini posebno zanimljivim. Tegle napunjene raznim povrćem poslužile su kao ukrasna dekoracija i detalj koji privlači poglede svih posjetitelja.

Dizajn prostora potpisuje Kristijan Rendulić iz Arhikulture koji je ovom prostoru udahnuo suvremen izgled u kojem želite boraviti. S ozbirom na relativno male dimenzije istoga, u interakciju je uključen i prolaz otvaranjem reklamnih izloga i pretvaranjem istih u niše za konzumaciju.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što sve nudi prvi Wurst bar u Zagrebu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju