Večeras će u MasterChefovoj kuhinji zavladati zajedništvo. Crveni i plavi postat će jedan tim za zajednički humanitarni cilj. Naime, večeras će kandidati ujediniti snage na humanitarnoj večeri za Hrabri telefon.

Izvanredno zajedništvo među natjecateljima MasterChefa, bez obzira na boju tima kojem pripadaju, doći će do izražaja u posljednjem gastroduelu koji krasi humanitarni karakter.

Kad bude imala praznog hoda, Sarah, voditeljica plavog tima, pridružit će se kuharima u crvenim pregačama kako bi im pružila podršku, dok će Luka naglasiti da će si međusobno pomagati unatoč podjeli na timove.

"Nema panike, nema kaosa, radimo za super stvar i zasad stvari prolaze dobro", izjavio je Petar, odražavajući duh zajedništva koji je već zavladao radnim prostorom.

Uzbuđenje će rasti tijekom cijele emisije dok će se kandidati suočavati s izazovima u kuhinji, a za to će vrijeme pjevačica Domenica Žuvela na pozornici svojim pjesmama zabavljati goste.

U posljednjem gastroduelu MasterChefa kandidati kuhaju u humanitarnoj akciji za Hrabri telefon, koji pruža direktnu pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci te njihovim obiteljima, djeci i mladima koji imaju teškoće s mentalnim zdravljem, te se bavi i radom na prevenciji nasilja nad i među djecom.

U akciji mogu sudjelovati i gledatelji pozivom na humanitarni broj telefona 060 9005 (cijena poziva/donacije 0,83 eura/6,25 kuna).

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju