Tema: #Novi Zeland

11 prekrasnih gradića koji će vas osvojiti na prvi pogled

17.8.2015
img placeholder

Naravno svi mi volimo velike, užurbane gradove. No ipak ima ono nešto neobjašnjivo primamljivo u malim mjestima gdje je život usporeniji, tradicionalniji i gdje ljudi stanu da vas pozdrave. Od sjeverne Afrike do Novog Zelanda, donosimo vam najšarmantnije male gradove na svijetu.

Posjetite na Novom Zelandu sve što i princ Harry!

20.7.2015
img placeholder

Krajem svibnja engleski princ Harry posjetio je Novi Zeland, a mi smo odlučili pozabaviti se time što je ondje sve vidio. Naravno, samo za one informacije koje su puštene u javnost, s tom kraljevskom obitelji nikad ne znaš apsolutno sve...

Kako izgleda odseliti iz Hrvatske na Novi Zeland?

2.7.2015
img placeholder

Tomislav Perko, Zagrepčanin rođen za putovanja, što zorno zapisuje i snima, nakon stopiranja, putovanja i predavanja otišao na kraj svijeta.

25 destinacija koje morate posjetiti ovog ljeta

8.4.2015
img placeholder

Ako ste kao i većina zaljubljenih u putovanje, već sada planirate ne svoje iduće putovanje, već barem jedno unaprijed. Mnogi od nas često kada putuju odabiru iste destinacije svake godine. Iako to ima svojih prednosti i vjerojatno već znate gdje se dobro jede, gdje se jeftino spava, no ne bi bilo loše malo razbiti rutine koje imamo kada su godišnji odmori i putovanja u pitanju.

Top 20 stvari koje niste znali o Novom Zelandu

10.11.2014
img placeholder

Kada vam netko spomene Novi Zeland, koja vam je prva misao koja vam padne na pamet? Možda Xena ratnica, poznati lik iz istoimene serije koja se snimala u predivnoj prirodi ovih dalekih otoka, ili ragbijaši sa svojim plesom – Hakom, možda Gospodari prstenova? Uglavnom, u nastavku otkrijte neke zanimljivosti koj vjerojatno niste znali o Novom Zelandu!

Najbolja svjetska skijališta u ljetnom razdoblju!

10.4.2014
img placeholder

I dok mi polagano, ali neumitno klizimo prema ljetu, neki drugi dijelovi svijeta idu obratnim putem, pa kako ova sezona i nije bila nešto epohalna za sve ljubitelje skijanja, donosimo par vrhunskih skijališta koja su najatraktivnija kada kod nas upre zvizdan! Jer more je tako passe...

10 opcija za volontiranje i besplatno putovanje od Sudana do Novog Zelanda!

31.3.2014
img placeholder

Postoji puno razloga zbog čega bismo se svi mi trebali više angažirati u društvu kroz volonterska putovanja. Srećom pa organizatori takvih putovanja gotovo da niču preko noći, i zato, ako želite društvu podariti dio svojeg znanja kroz volontiranje na jako puno mjesta nanašem Planetu - eto vam savršenog vodiča!

Volontirajte na farmama i obiđite svijet – besplatno!

20.1.2014
img placeholder

Dobro, treba rintati, nekad i po suncu i po kiši, zgrbljen i prljav... Ali ako za nekoliko sati posla dnevno možete besplatno obići cijeli Planet, onda se to definitivno isplati. Naravno, što ste mlađi, to će vam biti lakše, a ako nam još ne vjerujte, pročitajte par informacija o volonterskom turizmu na farmama širom svijeta.