Europa i svijet

Surova stvarnost: "Oceani više ne mogu probaviti nimalo plastike"

28.3.2017
Skulptura Plasticide - 4

Bačena plastika ne nestaje, već završava u našem okolišu, najčešće oceanu, a mnoge ptice sada imaju plastiku u svom probavnom sistemu...

Za 3 mjeseca putovanja dobijete 10 tisuća dolara i smještaj u luksuznim vilama

28.3.2017
Luksuzne vile

Budući djelatnik mora tečno znati engleski, mora cijeniti luksuz i finije stvari te biti sklon dijeljenju svojih iskustava sa svijetom putem bloga, v-loga i drugih društvenih medija. Osoba mora biti i izrazito pismena i biti slobodna putovati svijetom od kolovoza do studenog.

Za vikend u Pečuh! Otkrijte mađarski grad mediteranskog štiha

27.3.2017
Pečuh, Mađarska

Možda vam Pečuh nikada nije bio na pameti kao grad koji biste trebali posjetiti. Ali, ako vas ne privuče njegova arhitektura i bogata povijest, hrana je ono što će vas natjerati da razmislite o posjetu.

Napušteni mediteranski otok na kojeg su slali ljude da umru

27.3.2017
Spinaloga - 2

Otok je nekoć pripadao Mletcima koji su ga zbog isturenog položaja kod sjeveroistočnog dijela Krete utvrdili te koristili kao branu od Turaka.

Ponuda turističke agencije koja se ne odbija: Jedan dan u cipelama Cosa Nostre

27.3.2017
Kum

Turistička agencija u Siciliji nudi turu koja vam omogućava da zaronite u dramatični svijet lokalne mafije.

U njemačkom Butzbachu možete spavati unutar zida

27.3.2017
Zid u Butzbachu

Unutar njega, dovitljivi vlasnici uredili su manji apartman veličine 28 kvadratnih metara. Naravno, s obzirom na zbilja uski prostor, apartman je podijeljen na tri etaže, ali ipak se u njemu nalazi sve što putnicima treba.

Ovo bi trebao biti najduži neboder na svijetu

24.3.2017
The Big Bend

Panoramu Manhattena u bližoj bi budućnosti mogla presijecati neobična zgrada u obliku obrnutog slova U. Riječ je o neboderu The Big Bend (Veliki luk) koji bi trebao biti dugačak 1219 metara.

Država sretnih ljudi i "napušenih" svinja u koju ćete se htjeti preseliti

19.4.2016
Butan - 2

Butan nazivaju Zemljom Gromovitog Zmaja, a prošle godine je u zemlji posađeno 108 tisuća stabala kako bi se obilježilo rođenje novog princa...

Predivna zemlja smiješnih cijena u kojoj je sagrađeno 700 tisuća bunkera

26.4.2016
Albanija - 1

Tražite li zemlju za odmor gdje cijene nisu visoke, a usluga dobra, Zemlja Orlova možda je i najbolji odabir za vas...

10 romantičnih europskih gradića idealnih za proljetni odmor

24.3.2017
Taormina, Italija

Vrata raja ili raj sam po sebi. Soglio se nalazi u područji Alpi pod nazivom Bregaglia, na granici s Italijom. Ovdje ćete uživati u svježem planinskom zraku i mirisu ruža u vrtu Palazzo Salis.

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se