Recepti

Pravi tanjur vinskog gulaša: Recept za koji ćete htjeti da svaki dan krčka u vašoj kuhinji

20.2.2019
Juneći vinski gulašš

Imamo recept za juneći vinski gulaš koji možete poslužiti i kao najfiniju večeru, i kao običan svakodnevni gablec... odličan je u svim prilikama!

Kremast i sočan: Recept za rižoto od liganja koji teško možete zeznuti

17.2.2019
Rižoto od liganja

Kad je topli, kremasti rižoto u pitanju, mogli bismo ga jesti svaki dan, posebno ovaj čiji su glavni sastojci lignje i rajčica...

Recept za piletinu u najfinijem kremastom umaku

17.2.2019
Pileća prsa u umaku od kopra

S čime biste vi poslužili ova sočna i aromatična pileća prsa u umaku od kopra? Mi bismo sa slanim krumpirom na maslacu....

Usudite se, lako je! Recept za kruh koji nećete naći ni u jednoj pekarnici

17.2.2019
Domaći kruh

Oduvijek ste htjeli ispeći domaći kruh, ali se niste usudili? Usudite se, lako je jer imamo recept za pravi domaći kruh s maslinovim uljem koji će vam baš uvijek uspjeti..

Mala promjena: Prilog ili glavno jelo koje možete "zaboraviti" u tavi

16.2.2019
Dinstane mahune

Bilo da ih jedemo samostalno, uz kuhani slani krumpir ili kao prilog nekom mesnom jelu, mi dinstane mahune jednostavno volimo, a vi?

“Novi” recept za najfiniji cheesecake koji ispada fantastično baš svaki put

15.2.2019
Zagoreni cheesecake

Zagoreni dio daje cijelom desertu gorku dimenziju koja se savršeno sljubljuje s kremastom slatkoćom sira te osigurava neponovljivo gastronomsko iskustvo.

Recept za hrskave krumpire zapečene sa sirom i začinima

23.1.2017
Krumpir

Krumpir je fleksibilna namirnica s kojom se može raditi tisuće jela. Donosimo vam 1001. recept za pečene zalogaje iz kalupa za muffine koje će obožavati vaši ukućani.

Najlakša poslastica: U tren zamijesite prhke, meke i mirisne kiflice

13.2.2019
Vanilin kiflice

Zato što je baš uvijek vrijeme za prhke i mirisne vanilin kiflice i zato što nam se jede nešto slatko, baš zato objavljujemo recept za najfinije kiflice ili roščiće koji neodoljivo mirišu na vaniliju...

Trik Jamieja Olivera za savršene pečene krumpire kojima nećete moći odoljeti

12.2.2019
Pečeni krumpir

Savršeni pečeni krumpiri imaju hrskavu koricu i mekanu sredinu. Da bi postigao takav rezultat, Jamie Oliver već godinama usavršava recept za taj kulinarski klasik.

Recept za puslice

12.2.2019
Puslice

Puslice ili poljupci su idealna slastica za utrošiti onih nekoliko bjelanjaka viška koji vam često ostanu. Znate li kako napraviti savršene puslice?