Svestrani chef Melkior Bašić otkriva kako pripremiti maginje i divlji komorač poput profića

Podijeli
  • Chef Bašić Foto: PR
  • Melkior Bašić Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
  • Panel: Divlja berba u okolnom području Foto: PR
  • Melkior Bašić - 3 Foto: PR
  • Hrvatski tim Foto: PR
  • Lošinj Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
  • Pogledaj i ovo + 10 + 10 + 10

    Pljesak za Alfred Keller

    Veliko priznanje: Najbolji hotelski restoran u Europi nalazi se u Hrvatskoj!

    + 1 + 1 + 1

    Zlata vrijedni

    5 trikova za savršene faširance kao iz najboljeg restorana

    + 2 + 2 + 2

    Zlata vrijedni

    Vrijedi ih zapamtiti: 5 trikova s kojima ćete svaki dan uštedjeti vrijeme na pripremi ručka

1/6

close