Airbnb
je pravo carstvo za istraživanje različitog smještaja u različitim kutcima svijeta, a pogotovo ako želite prespavati na nekom posebnom mjestu.

Kućica na drvetu u blizini četvrti Buckhead u Atlanti, u američkoj saveznoj državi Georgiji, dobila je titulu najželjenijeg smještaja na Airbnbu.

Izuzev jednog slobodnog dana u listopadu, te nekoliko u studenom, u ovoj kućici ne možete rezervirati smještaj sve do travnja 2018.

Za cijenu od oko 2468 kuna po osobi i noći na raspolaganju su vam tri prekrasno uređene sobe – Mind, Body i Spirit (Um, tijelo i duh) – smještene u krošnjama drveća te međusobno povezane s mostićima od užadi.

Za odmor uma, tijela i duha

Prostorije su uređene antiknim namještajem i životopisnim detaljima, a namijenjene su osobama koje žele uživati u miru i tišini okruženi prekrasnom prirodom.

Bračni krevet ima kotačiće pa ga možete čak odgurati na terasu i spavati pod zvijezdama, a napravljen je s posteljinom od egipatskog pamuka koja jamči savršeni noćni odmor.



Kućica na drveću nije prikladna za djecu mlađu od 16 godina, kao i kućne ljubimce. Kakve vas sve čarolije očekuju u njoj, provjerite na službenoj stranici.

U našoj fotogaleriji otkrijte zašto je baš ova kućica na drvetu najželjeniji smještaj na Airbnbu. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju