Villa Korina luksuzno je imanje u neposrednoj okolici Primoštena, iz koje se pruža spektakularan pogled na more i okolne otoke. Štoviše, udaljena je svega nekoliko metara od plavog Jadrana, a zbog predimenzioniranih staklenih površina koji se prostiru od tla do stropa izgleda kao da se nalazi "na moru".

Slika nije dostupna Putovanja 10 metara od mora: Kućica na Braču od 40 kvadrata savršena za odmor udvoje

Obuhvaća četiri spavaće sobe s četiri pripadajuće kupaonice za smještaj maksimalno osam osoba. Gosti ovdje mogu uživati u prekrasnom pogledu iz svakog kutka kuće. Najbolji pogled pruža se pak s terase koja je od ostatke kuće odijeljene staklenim vratima.

Staklena vrata povezuju vanjsku terasu s unutrašnjim bazenom i saunom te na vrlo efektan način spajaju zapanjujući interijer s još moćnijim eksterijerom. U kući vam je na raspolaganju i dobro opremljena kuhinja, blagovaonica, kao i udobni dnevni boravak.

Slika nije dostupna Putovanja 30 minuta od Zagreba: Kuća s bazenom za fantastičan odmor

Kuća je svega nekoliko minuta hoda udaljena od uže gradske jezgre s brojnim kafićima, trgovinama i suvenirnicama, ali i od prekrasnih šljunčanih plaža poput Raduče koja je okružena borovim stablima.

Villa Korina iznajmljuje se na internetskoj platformi Airbnb po cijeni od oko 6800 kuna za noć, a što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju