Na sjeverozapadu Međimurja u naselju Železna Gora smještena je kuća za odmor Sukha. Ime je dobila iz sanskrita na kojem označava sreću, zadovoljstvo i olakšanje. Mjesto je to, na kojem uistinu možete iznova osjetiti te emocije.

Čist zrak, prekrasno zelenilo usred koje se kuća nalazi kao i mir i tišina koja je okružuje idealna su kulisa za opuštanje i rješavanje nakupljenog stresa. Isprobati možete i mindfulness ili takozvanu usredotočenu svjesnost – oblik meditacije koja nas uči kako da budemo prisutni u svakom trenutku.

Slika nije dostupna Putovanja Tik uz bistru rijeku: Kuća od 58 kvadrata idealna za "punjenje baterija"

Ako se zaželite plivanja u grijanom bazenu, posjet sauni i wellness centru – otiđite do Terma sveti Martin koji su od kuće udaljene svega četiri minuta vožnje automobilom. Okolicu možete istražiti i na biciklu, a u blizini se nalazi i mjesto za jahanje konja.

Kuća za odmor Sukha obuhvaća dvije spavaće sobe s dvije kupaonice za maksimalni smještaj četiri osoba. Gostima je na raspolaganju i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom u kojima se možete prepustiti kulinarskim eksperimentima.

Opustiti se možete u prostranom dnevnom boravku ispred kamina, udobno smjestiti na kauč te čitati knjige, gledati televiziju ili pak igrati društvene igre. Na raspolaganju vam je i terasa ispred kuće s koje puca prekrasni pogled na okolicu.

Slika nije dostupna Putovanja Arhitektonsko čudo: Nevidljiva kuća koja izgleda kao da "nestaje" u pustinji

I dalje ne znate kako biste proveli vrijeme na odmoru? Ne brinite, svaki gost dobiva i besplatni magazin s prijedlozima kako se razonoditi u najsjevernijoj hrvatskoj županiji. Više o kući za odmor Sukha i kako je iznajmiti potražite na službenim stranicama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju