Odmor u prekrasnoj prirodi najbolji je lijek za stresnu svakodnevicu. Kada sunce izmili na horizontu, a temperature se podignu u termometru, sanjamo o nekoj lijepoj morskoj destinaciji.

Poput Svetog Jakova na otoku Lošinju, koji se nameće kao sjajan izbor za sve one u potrazi za mirom i tišinom.

Slika nije dostupna Putovanja Kamena kuća sa zatvorenim bazenom kod Splita u kojoj bismo guštali tijekom cijele godine

Odmoriti se možete u kućici Lucky, koja se prostire na 40 četvornih metara u ovom idiličnom priobalnom naselju na otoku Lošinju. Riječ je o kamenoj kućici napravljenoj u mediteranskom stilu koja je od prve plaže u uvali Lučica udaljena stotinjak metara.


Šarmantna kamena kućica ima privatni vrt i terasu s koje puca prekrasan pogled na more i zelenu okolicu. Na terasi se nalazi i stol za objedovanje, kao i roštilj za pripremanje ukusnih i jednostavnih jela.

Kućica Lucky obuhvaća romantičnu spavaću sobu i dnevni boravak za maksimalni smještaj dvije odrasle osobe, pa je idealna za parove. Na raspolaganju vam je i kupaonica s tušem te mala, ali dobro opremljena kuhinja.

Slika nije dostupna Putovanja 10-ak minuta od plaže: Kamena kućica na otoku Ugljanu za savršeni odmor

Kućica Lucky iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 630 kuna za noćenje. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju