Vila Miandri je rustikalna obiteljska vila s modernim štihom u naselju Debeljak u blizini Sukošana. Prostire se na 170 četvornih metara, idealna je za opuštajući odmor u krugu obitelji ili prijatelja, a ugostiti može sveukupno 10 osoba.

Od prve plaže udaljena je tek četiri kilometara te se nameće kao izvrsna ideja za ljetovanje. Plivati možete i u osvijetljenom grijanom bazenom na terasi kuće.

Slika nije dostupna Putovanja Lička idila! Kuća na visini od 4 metara u koju bismo se najradije teleportirali i dočekali proljeće

Tu je i vrt, dječje igralište, privatno parkiralište te blagovaonski stol na otvorenom za okupljanje i druženje s pogledom na čarobnu okolicu.

U prizemlju Vile Miandri naći ćete dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu. Na prvom katu su četiri sobe s bračnim krevetima te dvije kupaonice. Sve sobe su klimatizirane i uređene s namjenom za maksimalno opuštanje.

Slika nije dostupna Putovanja Na 5 kilometara od Fužina! Planinska kućica u Gorskom kotaru za odmor duše i tijela

U vrtu ove kamene vile na raspolaganju je i mala konoba koja je opremljena kaminom, kuhinjom, klupama, televizorom, te gostinjskim WC-om.

Vila Miandri iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 3100 kuna na noć.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju