Kako prenosi Radio Zadar, HolidayCheck Award je nagrada namijenjena budućim gostima te ih informira o kvaliteti i uslugama hotela diljem svijeta.



Između gotovo milijun recenzija hotelskih gostiju tijekom proteklih 12 mjeseci izabrano je 389 pobjednika u šest kategorija. Najvažnija je kategorija "Najbolji hotel u zemlji" a tu su još i wellness hoteli, odmarališta, obiteljski hoteli i hoteli za parove. Zadarski hotel Falkensteiner - Club Funimation Borik, obiteljska i wellness oaza, dobio je ukupno 192 recenzije i ocjenu 5,6 od maksimalnih 6 te čak 96 posto preporuka gostiju. 

Za osvajanje ove nagrade sve dobivene recenzije u određenoj kategoriji moraju biti pozitivne. Nadalje, potrebno je minimalno 40 dobrih recenzija gostiju u proteklih 12 mjeseci, a minimalno 90 posto gostiju treba ostaviti preporuku te prosječna ocjena 5 na skali od 1 (veoma malo) do 6 (izvrsno).

Dakle, kad se sve zbroji, ispada da je riječ o stvarno vrhunskoj usluzi, pa ako osvojite na lotu, dobijete nasljedstvo, ili jednostavno cijenite vrhunski smještaj i uslugu - ovo ljeto, pravac Borik!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju