U malom i mirnom mjestu Zadrkovec koje je samo pola sata vožnje automobilom udaljeno od Zagreba, smješteno je ovo idilično imanje. Ograđeno je od znatiželjnih pogleda, a nudi razne mogućnosti za opuštanje i odmor.

Od svibnja do listopada tu možete uživati u vanjskom bazenu koje se nalazi u sklopu prostranog dvorišta s livadom, cvjetnjakom i voćnjakom. Na raspolaganju vam je i trampolin, ali i natkrivena terasa s roštiljem za kulinarske igre.

Slika nije dostupna Putovanja 10 metara od mora: Kućica na Braču od 40 kvadrata savršena za odmor udvoje

U sklopu imanja nalazi se kuća koja može maksimalno ugostiti osam osoba. U prizemlju kuće se nalazi dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i kupaonica, a na prvom katu tri spavaće sobe kao i dodatna kupaonica.

Za one koji žele ostati aktivni i tijekom odmora, ovo je idealno mjesto za pješačenje, trčanje ili otkrivanje prirodnih ljepota u okolici na biciklu. Oni koji bi radije uživali u lokalnim vinima uputiti se mogu i na vinsku cestu Zagrebačke županije.

Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 6 Putovanja Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine

Imanje se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 1200 kuna za noć, a što sve nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju